Intern sælger med teknisk interesse

Teknisk rådgivning og salg - Kundesupport - Intern projektkoordinering - Backup for eksterne KAM

Brænder du for at være i tæt dialog med kunder og yde en god service og teknisk rådgivning? Motiveres du af at sikre leverancer igennem stærkt tværfagligt samarbejde, hvor du har en koordinerende rolle? Har du lyst til at arbejde hos en international, velkonsolideret og anerkendt virksomhed? Så er dette job noget for dig.

Opgaven:

Virksomheden er i en rivende udvikling og har ambitioner om at styrke og udvikle yderligere sine relationer og salg til kunder indenfor industrisegmentet. Du får ansvar for at rådgive kunder og sælge vores tætnings-, isolerings- og beskyttelsesløsninger i teknisk skum, gummi og plast til både eksisterende og nye kunder, hvor vi ser, at der er større potentiale.

Størstedelen af din tid går med kundesupport, salg og intern koordinering, som sikrer leverancer og en god kundeoplevelse fra start til slut. Men du får også ansvar for at håndtere forespørgsler og ordrer fra kunder over mail og telefon samt følge op på tilbud, være teknisk backup for de eksterne KAMs, afholde Teams-møder og lignede.

For jobbet er det vigtigt, at du evner at forstå kundens behov og kommunikere det klart og tydeligt overfor din organisation samt at samarbejde effektivt og løsningsorienteret på tværs af de faglige grænser og teams. Hvis du har erfaring med projektarbejde eller projektledelse, er det en fordel.

Jobbet er placeret på vores kontor i Sæby, men på sigt er der også mulighed for at arbejde hjemmefra efter behov.

Din profil:

 • Du har teknisk indsigt og tilsvarende erhvervserfaring og/eller uddannelse
 • Du har erfaring med teknisk support og salg til industrielle kunder over telefonen og mail
 • Du har kundernes behov i fokus, er servicemindet og kommercielt tænkende
 • Du har positiv tilgang til opgaver, er en teamplayer og arbejder struktureret, proaktiv og resultatskabende
 • Du kan kommunikere på dansk og engelsk i både skrift og tale; kendskab til svensk er en fordel
 • Du kan anvende digitale platforme og er fortroligt med MS Office-pakken og CRM-systemer
 • Du har kompetencer og erfaring indenfor projektarbejde og koordinering

Vi tilbyder dig:

 • En spændende og alsidig fuldtidsstilling i dynamisk virksomhed med både national og international vækst
 • Løn, der afspejler dine kvalifikationer samt pensions- og sundhedsforsikring
 • Arbejdsplads i en virksomhed, der har et særdeles godt ry i markedet og er kendt for høj faglig standard
 • Et uformelt arbejdsmiljø med hurtige beslutningsgange samt dygtige og hjælpsomme kolleger

Er du klar til at gøre en forskel med din salgsindsats?

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående beskrivelse, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 20. maj 2022.
Søg her . Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte vores CCO, Sasha Nikolic: sni@b6industri.dk eller på mobil 2631 2210.

Tiltrædelse:

Snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om B6 Nordic A/S:

B6 Nordic A/S er dansk familieejet virksomhed og en del af koncernen B6 Gruppen med hovedsædet i Sæby og produktionsfaciliteter i Danmark, Slovakiet og Tyskland. Koncernen beskæftiger samlet set omkring 200 medarbejdere og servicerer sine kunder globalt. Virksomheden har i 50 år været blandt Skandinaviens førende producenter af innovative kundetilpassede løsninger i teknisk skum, gummi, plast og tekstil til applikationer indenfor tætning, isolering, akustik, beskyttelse og komfort.

Med fokus på innovation og bæredygtighed tilstræber vi os på, at vores løsninger bidrager til øget sikkerhed, velvære, lønsom drift og ikke mindst den grønne omstilling til mange forskellige brancher indenfor industrien, herunder især fokus på FNs mål 3, 7, 9, 12 og 17. Virksomheden indgår i tæt samarbejde med sine kunder omkring produktudvikling og leverancer af kundespecifikke løsninger og materialer.

Vi tilbyder assistance i alle faser af løsningen, fra idéudvikling og design til prototypetest og endelig serieproduktion - både med hensyn til materialevalg, funktion og økonomi. Vores mål er at være kundernes foretrukne samarbejdspartner og leverandør.