Om B6

B6 er et nordjysk foretagende, som blev grundlagt af Kurt Stenbro i 1972. Kurt videregav posten som administrerende direktør til Brian Stenbro i 2006.
Virksomhedens start fandt sted i Nordjyllands hovedstad Aalborg, men med årene begyndte nybyggede og mere tilegnede lokaler i Sæby at lokke. B6 flyttede fabrikken, og siden har vi udvidet lokalerne over flere omgange, fordi behovet for at servicere flere forskellige industrier voksede stødt. Tilmed har B6 produktionsaktiviteter i både Danmark, Slovakiet og Tyskland.

Vision, mission og værdier

Hos B6 har vi en vision om at være kunders foretrukne leverandør og samarbejdspartner med fokus på innovative løsninger og bæredygtighed. Vi tilbyder produkter, der gør en forskel og skaber fornyet komfort, og leverer kundespecifikke produkter og løsninger, der honorerer vore kunders forventninger til service, kvalitet, levering og pris.

Med vores mission vil vi bidrage med innovative polymere/ textile løsninger, der skaber sikkerhed, velvære, komfort og lønsom drift. Missionen udføres ved, at alle medarbejdere fokuserer på vores kunders behov gennem målrettet vidensdeling mellem kollegaer og kontinuerlig udvikling af virksomhedens interne kompetencer.
Læs mere
1972
Grundlagt af Kurt Stenbro (Den ”gule” svamp med sæbe, kendt fra svømmehallerne)
1990
Bygger ny fabrik til B6 A/S
2005
ISO certificeringer (ISO 9001)
2019
B6 overtager aktiviteterne i Fortexa (Forenede Textiler- 1. marts)
2021
Opkøb af Tangerding, Schmiedefeld (Datterselskab med egen produktion i Tyskland)
2023
Opkøb af Foam Team i Sverige
1973
B6 flyttede fra Aalborg til nybyggede lokaler i Sæby. Produktionen blev efterfølgende udvidet i 1974 – 75 – 76
2001
B6 Slovakia (Opstart af eget produktionsselskab i Slovakiet)
2006
Brian Stenbro overtager stillingen som den adm. direktør for B6’s aktiviteter
2020
Bæredygtighed bliver en del af B6’ strategi (FN verdensmål)
2022
50 års jubilæum

B6 er din innovative samarbejdspartner

Vi udvikler, producerer og monterer tekniske løsninger i skum og gummi til mange forskellige industrier.
Derudover tilbyder vi produktudvikling og -test samt at sammensætte den mest optimale produktionsmetode. Vi er hele tiden i tæt dialog med vores kunder, så vi løbende afstemmer, hvorvidt der er enighed om den metodiske fremgangsmåde. Derfor arbejder vi altid nytænkende og innovativt, fordi vores kunders behov hele tiden varierer og udfordrer vores kompetencer.

Kvalitet og miljø

Miljø og kvalitetspolitik

Læs mere

Vision & mission

Læs mere
cross