Thermoformning

Thermoformning er en teknologi, hvor man via meget høj varme sammenpresser overfladen i et stykke skum. Med denne metode skaber man dermed en blivende deformation. Denne proces efterlader overfladen med en helt unik struktur. Her kan for eksempel udformes vaffelmønstre, en unik tekst eller logo.

Bliv Kunde

Fordele ved thermoformning

Mulighed for at skabe en individuel struktur i overfladen
Thermoformning kan danne en æstetisk og stilfuld overflade
En thermoformet overflade kan bidrage til en forbedret akustisk absorptionsevne
Efterlader overfladen mere slidstærk

Thermoformning skaber dit unikke udtryk

Thermoformning giver dig mulighed for at skabe en individuel struktur i overfladen på dit materiale. Her kan laves alt fra en overflade besat at store eller små knopper til helt unikke overflader bestående af firmalogoer eller en guidende tekst. Thermoformning kan altså skabe den helt rigtige æstetiske og stilfulde overflade, som passer til netop din virksomhed, men derudover bidrager den eksempelvis også til en forbedret akustisk absorptionsevne i PUR skum. Thermoformning efterlader overfladen mere slidstærk end en ubehandlet overflade. B6 tilbyder thermoformning på plader helt op til 1.500x1.000 mm. Den typiske fremgangsmåde er, at man først thermoformer en større plade, hvorefter man tilskærer og pakker mindre emner mekanisk.

Bliv kontaktet

FORMÅL

Ved anvendelse af termoformning, skabes muligheden for at designe unikke og dekorative overfladestrukturer på absorbenterne. På denne måde, bliver overfladen endvidere ekstra slidstærk.

Vi tilbyder kun termoformede løsninger, med vores UV resistente skum kvaliteter, da farven ellers over tid vil ændres.

UV resistente kvaliteter er fx: Polyester C035, samt Basotect skum.

ANVENDELSESOMRÅDER

Når vi anvender en UV resistent skum kan vi skabe et lydabsorberende materiale, som fx fremstår med dit personlige firma logo, eller med en beskrivende tekst.

Anvendelsesområder kunne være fx:

  • I højtalere (synlige flader)
  • Bagsiden af kontormøbler
  • Andre tekniske applikationer

Du kan frit vælge om du ønsker hele plader, eller om B6 skal udskære efter dine mål.

ALTERNATIVER

Vi kan anbefale vores B028 (polyether), hvis du ønsker en mere effektiv lydabsorbent. Dog skal du være opmærksom på, at B028 ikke er UV resistent.


Mulige løsninger

cross