Stansning

Ved stansning kan vi udskære et eller flere emner på samme tid. Til processen er der produceret en specialformet kniv, som løbende presses ned gennem det givne materiale. Materialet bliver på den måde “klippet” i en knivskarp linje, som gør, at slutproduktet altid er ensartet og nøjagtigt udformet.
Vi tilbyder udskæring i stort set alle polymer-materialer. Her er der blandt andet tale om skum, gummi, filt, tekstil og lydfolier - med og uden klæb. Desuden kan vi håndtere emner som emballage, pakninger og akustikplader.

Bliv Kunde

Fordele ved stansning

Vi kan stanse emneformater i mange størrelser og tykkelser (2-40 mm. tykkelse)
Processen er omkostningseffektiv ved større serier
Vi tilbyder stansning af plader helt op til 2.000 x 1.100 mm.
Stansning kan være et mere effektivt alternativ til vandstråleskæring ved store serier

Ensartet og nøjagtig metode

Vi har en lang erfaring inden for stansningsmetoden. Med årene har vi erfaret, at det er en yderst effektiv fremstillingsmetode, som efterlader emnerne fuldstændigt ensartet ved hver eneste stansning. Stansningsprocessen kræver, at der indledningsvist fremstilles et såkaldt stanseværktøj, som udvikles til den givne opgave. Sådanne værktøjer har vi gentagne gange oplevet stor efterspørgsel på blandt vores mange kunder, hvorfor vi har rutinen på rygraden til at fremstille det helt rigtige værktøj til den enkelte opgave.

Bliv kontaktet

Mulige løsninger

cross