Laminering & klæbpålægning

Vi har mange års dyrebar erfaring inden for laminering og klæbpålægning. Det betyder, at vi altid udfører vores kunders opgaver på tilfredsstillende vis, og sørger for at levere et produkt af høj kvalitet inden for den aftalte tidsramme. Vi laminerer rulle- og pladevarer af både skum, gummi, tekstiler og forskellige typer folier (op til 1800 mm bredde). Vores produktionsmetoder er kendetegnet ved omkostningseffektivitet og fleksibilitet.

Bliv Kunde

Hvorfor vælge lamineringsmetoden

Vi har to typer lamineringssystemer: Hotmelt og dobbeltklæbende tape. Begge sikrer en effektiv og langtidsholdbar laminering
Begge lamineringssystemer er bonding-processer, der kan udføres samtidigt
Vi har en af markedets hurtigste lamineringshastigheder

Eksperter i lim og laminering

Laminering er en metode, hvor forskellige materialer lægges sammen i flere lag. Med denne metode kan man opnå en bestemt termisk og/eller akustisk isolering.

For at lagene i lamineringen holder sammen, kræver det, at man anvender den helt rigtige type lim. Her arbejder B6 Nordic med klæbpålægning inden for både med koldlim og hotmelt-lim alt afhængigt af den pågældende opgave. Klæbpålægning betyder, at man gør diverse materialer selvklæbende ved at påføre en dobbeltklæbende tape.

Hotmelt-lim giver den mest langtidsholdbare limning, dog er det ikke altid den mest optimale løsning til alle slags opgaver. Derfor får du altid vores erfarne eksperter med på råd, når vi sammen planlægger forløbet for netop din opgave.

Bliv kontaktet

Mulige løsninger

cross