Kantforsegling

Kantforsegling består af en påført (spraymalet) flydende og og smidig gummi-hud, som efter hærdning stadig fremstår fleksibel, samt tillader støjen at trænge ind i skummet. Anvendelse af kantforsegling er typisk i forbindelse med pumper, kompressorer, eller montage i andre særlige fugtige miljøer.

Bliv Kunde

Fordele ved kantforsegling

UV resistent
Fleksibel
Selvslukkende coating
Fugt- og vandafvisende

Beskyttelse mod utilsigtet vandoptagelse

Kantforsegling er ofte anvendt i fugtige miljøer, for at beskytte materialer mod utilsigtet vandoptagelse og fugtabsorption. Hos B6 er vi specialister i kantforsegling, og tilbyder, i de situationer hvor også kanterne på materialet ønskes fugt- og vandafvisende, at behandle kanterne med en kantforsegling. Den fugt- og vandafvisende forsegling sikrer at materialet holdes tørt.

Bliv kontaktet

TA' ET KIG PÅ NOGLE AF VORE LØSNINGER

I de situationer, hvor også kanterne på det akustiske materiale ønskes fugt- og vandafvisende, tilbyder vi at behandle kanterne med en B6 kantforsegling.

Vi vil meget gerne inspirere dig, så prøv engang at se nogle af vore løsninger, ved at klikke på billederne.

 

 


Mulige løsninger

Kantforsegling

Hos B6-industri tilbyder vi kantforsegling påført med en slags flydende og meget smidig gummihud. Denne gummihud er fremstillet af et skummateriale, hvis beskyttende kvaliteter egner sig fortræffeligt som forsegling mellem to overflader eller som en fuge, der kan beskytte samlingerne i forskelligt materiel som eksempelvis pumper og kompressorer,.

Denne specifikke forseglingen sker ved, at materialet spraymales langs siderne af det objekt eller den overflade, du ønsker skal forsegles. Efter forseglingen med det flydende og smidige skummateriale sker der en hærdning, der dog stadig efterlader et ret fleksibelt materiale, som eksempelvis tillader støj at trænge ind i skummet og herved absorberes.

 

Spraymaling fremfor gummilister

Kantforsegling med spraymaling tilbyder en række fordele i forhold til anvendelsen af gummilister til samme formål. Spraymalingen tilbyder eksempelvis en tættere forsegling end den du kan opnå ved brug af gummilister, da spraymalingens flydende og fleksible konsistens gør det muligt for materialet at trænge ind i selv de mindste sprækker og revner.

Spaymalingens tætte overflade kan også beskytte mod korrosion af eksempelvis pumper og kompressorer, der bruges i fugtige miljøer eller som er i kontakt med visse typer af kemikalier.

I forhold til gummilister tilbyder den spraymalede forsegling også en nemmere og hurtigere montage, der kan forsegle selv de mest utilgængelige områder, ligesom denne form for forsegling også er nemmere at reparere og vedligeholde.

 

Flere fordele ved denne kantforsegling

Der er endnu flere fordele ved at bruge denne type kantforsegling. Det flydende og smidige gummihud er nemlig også UV-resistent, og beskytter således mod UV-strålernes skadelige effekt og som følge heraf nedbrydning af overfladen. Det giver selvsagt materialet den fordel at kunne benyttes til udendørs formål.

Denne type forsegling udgør også en selvslukkende coating, der har til formål at minimere eller helt forhindre brandspredning. Det gør dette materiale til et sikkert valg til brug i forbindelse med pumper og kompressorer, der kan generere en del varme og friktion.

 

Beskyttelse mod vand

Endvidere er denne forsegling fugt- og vandafvisende, hvilket gør den anvendelig til brug udendørs og i våde samt meget fugtige miljøer. En sådan kantforsegling beskytter materialer og materiel mod utilsigtet vandoptagelse og fugtabsorption, hvilket naturligvis kan forlænge både holdbarheden og levetiden markant.

Hos B6-industri er vi specialister i kantforsegling, og kan hjælpe dig med den bedste løsning, når du ønsker en vand- og fugtafvisende forsegling, der sikrer materialer såvel som materiel optimalt.

 

Kantforsegling af akustisk materiel

Hos B6-industri forhandler vi, som du sikkert ved, en hel del forskellige akustiske materialer til brug i mange forskellige sammenhænge, og vi tilbyder også som en del af vores ekspertise kantforsegling af denne type materialer. En spraymalet forsegling forbedrer denne type materiales akustiske evne ved at forhindre utilsigtet resonans og lækage af lyd, og giver dermed en endnu bedre lydisolering og støjreduktion.

Bruger du denne type forsegling i forening med akustiske materialer kan den naturligvis også hjælpe til med at forhindre vand og fugt i at trænge igennem med uoprettelige skader til følge. En vandafvisende forsegling er som nævnt særlig relevant, når den skal bruges i rum, hvor der er vand, fugt eller damp, ligesom denne type forsegling også er optimal til udendørsbrug, da den kan forhindre regn eller fugt i at trænge ind.

 

Vi er specialister

Er du interesseret i at få en solid og holdbar løsning i forhold til kantforsegling af pumper, kompressorer eller til montage i særligt våde miljøer, så er du landet på den rette side. Med vores specialiserede viden og store erfaring indenfor netop dette område er du garanteret en effektiv og korrekt forsegling, der lever op til dine forventninger og unikke behov.

cross