Vibra Pur

GODE MATERIALER 

Vibra Pur er særdeles velegnet til at reducere vibrationer og dæmpe strukturbåren lyd i situationer, hvor der stilles høje krav til vibrationsdæmpning. Vibra Pur kan benyttes i langt de fleste miljøer og til applikationer, hvor der i høj grad kræves en komprimerbar bærestøtte, både når det gælder bygninger, bygningsværker eller maskiner.

Valgmulighederne omfatter overflade-, lineære eller punktlejer for bygninger, maskiner eller jernbanelinjer. Dens langsigtede stabilitet og enkle konstruktion gør Vibra Pur til en økonomisk lydisolerings- og vibrationsisoleringsløsning.

Bliv Kunde

FORDELE VED PRODUKTET

  • Olie- & fedtbestandigt
  • Vind- & vejrbestandigt
  • Kemikaliebestandigt
  • Temperaturbestandig fra -30 til 70 grader

Vi tilbyder at udskære Vibra Pur emnerne eller leverer i hele plader. Vores muligheder er, at skabe unikke løsninger til gode priser og hurtig levering.
Vibra Pur har gode dokumenterede egenskaber, og fungerer både ved høje og lave frekvenser – samtidig med at den bevarer sin elasticitet fortrinligt. Vibra Pur findes i hele 13 forskellige varianter – og optager belastninger lige fra 0,010 – 1,9 N/mm² (MPa).

HØJ ELASTICITET

Reducer vibrationerne i diverse stålkonstruktioner.


LOAD PEAKS OP TIL 7 N/MM²

Reducer vibrationer gennem gulvkonstruktioner.


LEVERES I FLERE TYKKELSER

Få råd og vejledning om det materiale, som passer til din konstruktion.

Ring til: +45 9989 1000


Gode materialer fra B6 Gruppen

Vibrationer skabes ofte i maskiner eller andre former for teknisk udstyr, og kan resultere i støj eller ubehag – der begge kan påvirke det berørte miljø væsentligt i form af strukturelle skader eller sundhedsmæssige konsekvenser.

Forebyggelse af vibrationer og den resulterende reduktion af støj og ubehag spiller således en vigtig rolle inden for byggeri og maskiner.

Beskyttelse mod vibrationer opnås ved brug af højkvalitets vibrationsisoleringspuder fra Vibra Pur serien.

Anti-Vibrationsplader eller pakninger i Vibra Pur danner grænsefladen mellem et dynamisk stimulerende system og en flade der skal beskyttes. Som et bærende element, reducerer Vibra Pur støj og vibrationer meget effektivt.


Anvendelsesområder

Vibra Pur anvendes i mange forskellige situationer. De primære funktioner er typisk vibrationsdæmpende opgaver i forbindelse med:

  • Motorbærer (mellem motor og forankring)
  • Maskinfødder (mellem maskine og beton)
  • Elastiske mellemlag,
  • Lydisolering i gulve og lofter mm.

Kontakt os

Alternativer

Vibra Pur er uden tvivl, det mest velegnede materiale at anvende, hvis man ønsker at fjerne vibrationer og strukturbåren lyd.
Dog kan alternativer benyttes i situationer, hvor der er tale om mindre krævende opgaver. Et alternativ til materialer kunne for eksempel være: Cellegummi, Massiv PUR, Polyethylen (PE).

Du er altid velkommen til at kontakte os, og få en god dialog – inden du vælger dit materiale.


cross