Stratocell Whisper

Stærkt lydabsorberende materiale, fremstillet i PE skum (polyethylen) til akustisk brug i diverse tekniske applikationer. Produktet skaber en markant forbedring af rumakustikken ved at absorbere støjen, via sublim reduktion af efterklangstiden. Stratocell Whisper er den bedst absorberende PE skum på markedet. Den uønskede støj trænger meget let ind i materialet, og kun en ganske lille del af støjen genreflekteres.

Bliv Kunde

Fordele ved produktet:

  • Stærk struktur og selvbærende på trods af let vægt
  • UV-bestandig, smuldrer ikke
  • Fugtbestandig, vaskbar og suger ikke fugt
  • Brandhæmmende egenskaber
  • Fiberfri, lav VOC og nul-ODP

HVID STRATOCELL WHISPER

Stratocell Whisper | Natur (Hvid)
Standard råpladeformat: 2400 x 1200 mm
Tykkelse: 20, 25, 30, 40, 50 mm


SORT STRATOCELL WHISPER

Stratocell Whisper | Sort
Standard råpladeformat: 2400 x 1200 mm
Tykkelse: 20, 25, 40, 50 mm


MULIGHEDERNE ER MANGE

Monteret som akustisk lydabsorption, i udendørs støjskærm.

Ring og hør mere: +45 9989 1050


Ta' et kig på nogle af vore løsninger

Vi vil meget gerne inspirere dig, så prøv engang at se nogle af vore seneste løsninger, ved at klikke rundt på galleri-billederne.


Anvendelsesområder:

Stratocell Whisper kan anvendes i mange forskellige sammenhænge, såsom:

  • Lydabsorption i sportshaller
  • Lydabsorption i produktionsarealer
  • Lydabsorption ifm. støjværn på motorveje
  • Lydabsorption ifm. skydebaner
  • Akustisk materiale i førerkabiner

Vi tilbyder produktet som hele plader eller som udskårede emner, jf. dine mål. Vi kan også tilbyde Stratocell Whisper med en pålamineret klæber.


Kontakt os

Alternativer

Som et alternativ til at opsætte akustisk regulering i produktionsarealer, kan vi for eksempel anbefale vores Hygiejne lydbafler eller Basotect paneler.


Lydabsorberende materialer

Hos B6-industri forhandler vi det stærkt lydabsorberende materiale Stratocell Whisper. Materialet er fremstillet i PE-skum, der også er kendt under navnet polyethylenskum, der er kendt som en stærk og robust skumtype. PE-skum er et meget let materiale, der yderst fleksibelt at arbejde med, og så har det også den fordel, at det ikke er porøst.

PE-skum tilbyder grundet sin faste komposition en række anvendelsesmuligheder til eksempelvis stød- og vibrationsdæmpning, til emballage og som lydabsorbent.

 

Sublim støjreduktion

Stratocell Whisper er som nævnt et stærkt lydisolerende materiale, der anvendes til akustisk brug i forskellige tekniske applikationer. Ved brug af Stratocell Whisper skabes en mærkbar forbedring af rummets akustik, da lyden absorberes og efterklangstiden herefter reduceres markant.

Når lyden rammer materialet, bliver nogle af lydbølgerne således reflekteret tilbage, mens andre absorberes i materialet, og herefter omdannet til varme, takket være materialets lukkede cellestruktur.

Produktets særlige struktur tilbyder således en sublim støjreduktion, der kan anvendes i mange sammenhænge på tværs af brancher.

 

Nemme at installere

Skum med akustiske egenskaber, såsom Stratocell Whisper er nemme at arbejde med, ligesom deres lave vægt gør det til et let materiale at installere. På trods af skummets lave vægt tilbyder det en stærk struktur, som er selvbærende, hvilket bidrager med den åbenlyse fordel, at materialet kun kræver minimal eller slet ingen støtte eller forstærkning.

Dette bidrager med at forenkle installeringen, ligesom det også i sidste ende kan være medvirkende til at holde omkostningerne til materialer og tidsforbruget nede.

 

Mange gode egenskaber

Udover at være et let materiale med en stærk og selvbærende struktur har Stratocell Whisper flere gode egenskaber, der gør materialet anvendeligt til flere forskellige lydisolerende opgaver.

Det lydisolerende skum er for eksempel UV-bestandigt, der betyder at det ikke smuldrer, når det udsættes for sollys, hvilket blandt andet gør materialet anvendeligt til udendørs formål. Materialets fugtbestandige egenskaber taler også for dets anvendelse til udendørsopgaver, ligesom denne egenskab også er velegnet til brug i fugtige miljøer eller i rum, hvor der er en høj luftfugtighed.

En anden af Stratocell Whispers kvaliteter er materialets brandhæmmende egenskaber, der kan være medvirkende til at forsinke spredningen eller helt forhindre brand.

 

Miljøvenlig lydisolering

Det lydisolerende materiale bidrager desuden med den fordel ikke at indeholde nogen former for fibre, der potentielt kan forårsage irritation eller direkte allergiske reaktioner blandt andet hos de håndværkere, der skal montere materialet.

Desuden har materialet lav VOC, hvilket betyder, at materialet indeholder et lavt niveau af skadelig kemi, der potentielt kan forårsage luftforurening med sundhedsmæssige konsekvenser til følge.

Stratocell Whisper glimrer også ved at have nul-ODP (Ozone Depletion Potential), hvilket betyder, at produktet besidder intet eller et minimalt indhold af stoffer, der kan skade ozonlaget. Sammenholder du disse tre egenskaber står du med et lydisolerende materiale, der tager hensyn til miljøet på flere forskellige områder.

 

Lydisolerende materialer til mange formål

Et materiale som Stratocell Whisper er anvendeligt til flere forskellige lydisolerende formål. Det kan blandt andet bruges som lydabsorption i sportshaller, produktionsarealer eller i forbindelse med skydebaner, ligesom det også er yderst anvendeligt som lydabsorption, når der skal laves støjværn til eksempelvis motorveje. Materialet kan desuden anvendes som akustisk materiale i førerkabiner.

 

Stratocell Whisper hos B6-industri

Hos B6-industri tilbyder vi Stratocell Whisper i flere forskellige varianter. Vi forhandler både Stratocell Whisper i natur (hvid) og i sort. Forskellen mellem de to varianter ligger primært i farven. Begge varianter føres i standard råpladeformat 2400x1200 mm i tykkelserne 20, 25, 40 og 50. Den naturfarvede variant fås desuden også i tykkelsen 30 mm.

Vi tilbyder produktet som hele plader eller udskåret som emner efter dine nøjagtige mål, ligesom vi også tilbyder Stratocell Whisper med pålamineret klæber.

cross