IsoFlock

IsoFlock er fremstillet i den miljøvenlige Comprex foam (regenerat). Comprex foam er fremstillet som et regenereret polyether materiale (også kaldet bonded foam). Materialet har gode lydisolerende egenskaber, såvel som lydabsorberende egenskaber. Comprex foam er fremstillet under højtryk, og gennem denne særlige proces, kan man skabe skummaterialer med høje densiteter fra 80 – 230 kg/m3.

Bliv Kunde

Gode egenskaber:

  • Lydisolerende
  • Lydabsorberende
  • DNV godkendt anvendelse til Marine brug, jf.ISO 9094-1, ISO 9004-2.
  • Fleksibelt: Du kan frit vælge, om du ønsker leveret hele plader eller om vi skal udskære efter dine unikke mål.

Ta' et kig på nogle af vore løsninger

Vi vil meget gerne inspirere dig, så prøv engang at se nogle af vore seneste løsninger, ved at klikke rundt på galleri-billederne.


Anvendelsesområder

Materialet anvendes primært som en akustisk beklædning i maritime motorrum, kompressorer, generatorer, ventilatorer, turbiner, pumper eller lignende.

I motorrum på skibe monteres IsoBoat typisk direkte på stålfladerne, mellem skot-sektioner og vanger, med det formål at reducere og indkapsle motorstøjen, samt mindske muligheder for at støjen videreforplantes.

Hvis produktet skal monteres i særlige fugtige miljøer, kan vi tilbyde at pålægge en speciel kantforsegling eller at montere en kant af aluminiumsfolie.


Kontakt os

Alternativer

Som et alternativ til IsoFlok, kan vi tilbyde den yderst effektive IsoBoat, som er en sandwichkonstruktion bestående af B028 mm.


cross