IsoFlock

IsoFlock er fremstillet i den miljøvenlige Comprex foam (regenerat). Comprex foam er fremstillet som et regenereret polyether materiale (også kaldet bonded foam). Materialet har gode lydisolerende egenskaber, såvel som lydabsorberende egenskaber. Comprex foam er fremstillet under højtryk, og gennem denne særlige proces, kan man skabe skummaterialer med høje densiteter fra 80 – 230 kg/m3.

Bliv Kunde

Gode egenskaber:

  • Lydisolerende
  • Lydabsorberende
  • DNV godkendt anvendelse til Marine brug, jf.ISO 9094-1, ISO 9004-2.
  • Fleksibelt: Du kan frit vælge, om du ønsker leveret hele plader eller om vi skal udskære efter dine unikke mål.

Ta' et kig på nogle af vore løsninger

Vi vil meget gerne inspirere dig, så prøv engang at se nogle af vore seneste løsninger, ved at klikke rundt på galleri-billederne.


Anvendelsesområder

Materialet anvendes primært som en akustisk beklædning i maritime motorrum, kompressorer, generatorer, ventilatorer, turbiner, pumper eller lignende.

I motorrum på skibe monteres IsoBoat typisk direkte på stålfladerne, mellem skot-sektioner og vanger, med det formål at reducere og indkapsle motorstøjen, samt mindske muligheder for at støjen videreforplantes.

Hvis produktet skal monteres i særlige fugtige miljøer, kan vi tilbyde at pålægge en speciel kantforsegling eller at montere en kant af aluminiumsfolie.


Kontakt os

Alternativer

Som et alternativ til IsoFlok, kan vi tilbyde den yderst effektive IsoBoat, som er en sandwichkonstruktion bestående af B028 mm.


IsoFlock

Brandet IsoFlock bliver produceret af virksomheden ISOVER, der er specialiseret i fremstillingen af forskellige typer af isoleringsmateriale. Dette specifikke isoleringsmateriale er fremstillet af Comprex foam, der er et regenereret polyether materiale også kendt under navnet bonded foam.

Bonded foam er et syntetisk materiale, der bliver fremstillet af genanvendt polyether skum eller skumaffald, der ved hjælp af lim eller varmebehandling skaber en holdbar skumstruktur, der blandt andet er kendt for evnen til at absorbere stød og reducere bevægelsesoverførsler.

Comprex foam eller bonded foam bliver fremstillet under højtryk, og gennem denne særlige proces, kan der skabes et skummateriale med densiteter fra 80 -230 kg/m3, hvilket giver mulighed for at finde den ønskede densitet på isoleringsmaterialet, som du har brug for til en specifik arbejdsopgave.

 

Åben cellestruktur

IsoFlock har en åben cellestruktur, hvilket vil sige, at der på celleplan er små åbninger i materialet, der blandt andet tillader forskellige væsker at bevæge sig gennem det. En åben cellestruktur er desuden velegnet til at isolere mod lyd, da lydbølger fanges og reduceres, når lyden rammer materialet.

Materialets åbne cellestruktur tilbyder således gode lydabsorberende og lydisolerende egenskaber, hvilket gør det meget velegnet til isolering i flere forskellige sammenhænge.

 

IsoFlock - miljøvenlig isolering

IsoFlock er fremstillet af genanvendte materialer, hvilket giver det et miljørigtigt tilsnit. Sammenholder du det med materialets høje isoleringsevne, der eksempelvis kan være medvirkende til at reducere energiforbruget til opvarmning, har du et bæredygtigt alternativ til traditionelle isoleringsmaterialer, som eksempelvis glasuld.

Da IsoFlock hverken indeholder skadelige kemikalier eller partikler fra eksempelvis glasfiber, anses det også som et sundt og miljøvenligt materiale både at arbejde og isolere med.

 

Anvendelsesmuligheder

IsoFlock anvendes blandt andet som isoleringsmateriale til nybyggerier og renoveringsarbejde på eksisterende bygninger med henblik på at optimere isoleringsevnen og dermed nedbringe varmetab.

Materialet bruges også, grundet sine gode lydabsorberende og -isolerende egenskaber som beklædning i maritime motorrum, kompressorer, generatorer, ventilatorer, turbiner, pumper og lignende.

 

Godkendt til marine brug

Som nævnt bruges materialet blandt andet som beklædning i maritime motorrum, hvilket betyder, at isoleringsmaterialet er godkendt til marine brug ( j.f ISO 9094-1 og ISO 9004-2). Isoleringsmaterialet opfylder således en række forskellige standarder og krav for at leve op til de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, der skal være til stede i et maritimt miljø.

Isoleringsmaterialet, der blandt andet forhindrer varmetab og er lydisolerende, er med sine brandhæmmende kvaliteter desuden med til at sænke brandfaren om bord. Da materialet er behandlet med brandhæmmere er det meget modstandsdygtigt over for ild, og kan dermed medvirke til at forhindre eller forsinke en eventuel spredning af ild.

 

Mange gode løsninger med IsoFlock

Hos B6-industri har vi en stor erfaring med at producere lydisolerende og lydabsorberende løsninger med IsoFlock. Vi tilbyder løsninger til blandt andet kantforsegling, vibrationsdæmpning samt overflader og folier.

Skal et produkt eksempelvis monteres i et meget fugtigt miljø, tilbyder vi at pålægge en speciel kantforsegling eller montere en kant af aluminiumsfolie, hvilket kan hjælpe med at øge varmereflektionen og dermed forbedre materialets isolationsevne.

Vi forhandler materialet i densiteter fra 80 - 230 kg/m3, og hos os har du mulighed for at vælge, hvorvidt du ønsker at modtage materialet i hele plader eller ønsker vores hjælp til at udskære materialet nøjagtigt ud fra dine specifikke mål.

 

Alternativer

Som et alternativ anbefaler vi det danske brand Isoboat, der specialiserer sig i at lave isoleringsløsninger til både. Dette materiale er lavet som en sandwichkonstruktion bestående af B028 mm, og monteres som regel direkte på stålpladerne mellem bådens skrotsektioner og vanger for dermed at reducere og indkapsle motorstøj samt forhindre støjens videre forplantning.

cross