Skum- og gummiløsninger til vindmølleindustrien

Vi tilbyder en bred vifte af materialer og løsninger til vindmølleindustrien, herunder fremstilling af glasfiber vinger. Som kunde hos os kan du forvente en god og bred teknisk rådgivning, baseret på vores mange års erfaring med de førende producenter inden for industrien.

Bliv kunde

Anvendelsesområder

Vi tilbyder materialer og løsninger til områder såsom;

 • Support materialer til fremstilling af glasfiber vinger
 • Specialløsninger til beskyttelse under transport
 • Tætningspakninger i gummi eller silikone
 • Ergonomiske gummimåtter
 • O-ringe til forsegling
 • Butyl

Det rette materialevalg

Vi tilbyder endvidere en række øvrige produkter, som også kan anvendes i vindmølleindustrien.

Vi tilbyder gerne en dialog med en af vores tekniske specialister, som kan bistå med teknisk support og vejledning. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om de mange muligheder.

Bliv kontaktet

Eksempler på produkter, som kan anvendes i vindmølleindustrien

 • Emballageløsninger i fx. EPS, Polyethylen, Polyurethan, mv.
 • Ergonomiske gummimåtter og arbejdsplatforme
 • Beskyttende fiberdug med lamineret klæber
 • Gummipakninger og gummiprofiler
 • Tætningslister i skum og gummi med klæb

3D Foam cutting

B6 råder over avanceret 3D skæreteknologi, og vi tilbyder large-scale fleksible PUR emner, der fx danner grundlag for at kunne støbe geometrier i glasfiber.

Vælg frit mellem en række forskellige polymere grundmaterialer, herunder:

 • PUR skum
 • PE skum
 • EPS

Tekniske gummi produkter

Vi har et stort udvalg af gummipakninger, ekstruderede gummiprofiler eller udskårede gummiemner i mange forskellige materialer, fx:

 • EPDM gummi
 • Neopren gummi
 • Natur gummi
 • Nitril gummi
 • Silikone
 • Etc.

Specialløsninger

Søger du ergonomiske hjælpemidler, fx. mobile platforme til at forestå vedligeholdelsesopgaver på, eller anden form for ergonomisk special konstruktion, så kontakt B6 Nordic, og hør på dine muligheder på fx.

 • Ergonomiske mobile platforme, i PE skum.
 • EPS vugger til glasfiber ruller.

EPS støtte løsninger

B6 tilbyder 3D bearbejde EPS (polystyren) emner fx som laststøtte til vinger, tårne, løfteudstyr, glasfiber ruller eller lignende. Vi til byder sandwich konstruktioner, samt PUR coatede emner. Kontakt os for yderligere dialog om muligheder.

De klare fordele:

 • Høj styrke
 • Lav vægt
 • Lav pris i forhold til stålkonstruktioner
 • Sammensætning af materialer
 • Design, udvikling og kundespecifikke løsninger

Special EPDM seals

Vi tilbyder stor-scala special pakninger i både cellegummi og PE skum, til brug fx ved tætning i vinger, tårne og naceller. En af vore styrker er at sammensætte forskellige materialer, således at de færdige løsninger akkurat passer til netop Jeres behov og specifikationer.

De klare fordele:

 • Fleksible materialer
 • Stort materiale udvalg
 • Sammensætning af materialer
 • Design, udvikling og kundespecifikke løsninger

Innovation gennem erfaring

Brug og drag fordele af vores erfaring. Vi har gennem mange år arbejdet og udviklet komplekse løsninger til Wind Power industrien, og vi har således en del viden og erfaring lagret i vores DNA. Dette kombineret med vores produktionsmuligheder og polymere materialer, gør os til et stærkt team sammen med dig.


Produktudvikling

I vores produktudviklingsafdeling står vi altid til rådighed med at finde de mest optimale løsninger. Gennem mange år har vi udviklet komplekse løsninger til vindmølleindustrien. Dette kombineret med vores produktionsmuligheder gør os til et stærkt team i fællesskab med dig.

I produktudviklingsfasen står vi klar til at indlede et samarbejde - lige fra tanke til det færdige produkt, og vi kan starte ud fra enhver indgangsvinkel.


Læs mere

Alternativer

B6 tilbyder endvidere en række øvrige produkter, som også kan anvendes i vindmølleindustrien. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine mange muligheder.

Gummi med klæb

Hos B6-industri tilbyder vi tekniske løsninger i skum og gummi med eller uden klæb. Vores produkter og innovative løsninger kan bruges til en lang række formål på tværs af forskellige brancher. Vi arbejder med en bred vifte af skum og gummi materialer, der giver os mulighed for at tilbyde det ypperste inden for tekniske løsninger til blandt andet vindmølleindustrien.

 

Solide løsninger med teknisk gummi

Brugen af teknisk gummi er udbredt i mange brancher, da materialerne, der hører under denne kategori, tilbyder nogle egenskaber, der er efterspurgte i en lang række sammenhænge. Disse materialer er kendt for deres gode modstandsevne overfor slid og kemikalier, ligesom de endvidere kan besidde gode isolerende egenskaber, hvorfor denne kategori af materialer anvendes til løsninger i alt fra bilindustrien over elektronikindustrien til vindmølleindustrien.

Hos os finder du blandt andet et stort udvalg af gummipakninger, ekstruderede gummiprofiler og udskårne gummiemner, hvor de fleste kan leveres med klæb.

Typer af teknisk gummi

Vi skaber løsninger i flere forskellige typer af teknisk gummi, herunder EDPM gummi, neopren gummi, naturgummi, nitrilgummi og silikone, der hver især rummer forskellige fordele afhængigt af, hvilken sammenhæng de skal bruges i.

Langt de fleste af vores løsninger i teknisk gummi kan leveres med klæb, der tilbyder en tæt forsegling, som blandt andet kan forhindre indtrængen af fugt. Disse produkter er både nemme at installere, at udskifte eller at fjerne igen.

Ved tvivlsspørgsmål angående hvilken type teknisk gummi, der fungerer bedst i en specifik sammenhæng, stiller vi naturligvis altid vores ekspertise til rådighed.

 

Materialer til vindmølleindustrien

Forskellige skum- og gummimaterialer med eller uden klæb kan bruges til et hav af forskellige løsninger i vindmølleindustrien. Vi har mange års erfaring med at tilbyde diverse gummi løsninger til en lang række formål til gavn i flere forskellige brancher, og tilbyder også vores kompetencer til en bred vifte af løsninger i vindmølleindustrien.

Vi tilbyder blandt andet support materialer til fremstilling af glasfibervinger, specialløsninger til beskyttelse under transport, tætningspakker i gummi og silikone, ergonomiske gummimåtter, o-ringe til forsegling, butyl samt flere andre løsninger.

 

Gummi med klæber til vindmøller

En af vores kompetencer er at tilbyde gummi med klæber, der kan bruges i flere forskellige sammenhænge i vindmølleindustrien. Det kan blandt andet tilbyde vindmøllens rotorblade beskyttelse mod slid, stød og forurening, hvilket kan være en medvirkende faktor til at forlænge vindmøllens levetid samt optimere dens ydeevne.

Denne type materiale kan endvidere begrænse de vibrationer og støjgener, der generes af vindmøllen under brug, ligesom det også kan bruges til forskellige tætnings- og isoleringsløsninger på forskellige områder af vindmøllen.

Endvidere kan forskellige gummi-produkter med klæber bruges til både reparation og vedligeholdelse af vindmøller.

 

Flere løsninger til vindmølleindustrien

Det er ikke kun forskellige typer af teknisk gummi med klæb, vi kan tilbyde til vindmølleindustrien. Vi arbejder også med andre materialer, herunder forskellige typer af skum, der ligeledes har en lang række anvendelsesmuligheder i branchen.

Vi kan således tilbyde forskellige emballageløsninger i forskellige skumtyper, 3D foam cutting til large scale skum-emner i PUR- og PE-skum samt EPS, ligesom vi tilbyder EPS støtteløsninger, special EDPM seals og ikke mindst kan vi tilbyde at lave specialløsninger som eksempelvis ergonomisk mobile platforme eller vugger til glasfiberruller.

 

Vi har mange års erfaring

Med afsæt i vores mangeårige erfaring på tværs af mange brancher kan vi hjælpe dig med at skabe solide og innovative løsninger i skum- og gummimaterialer.

Kontakt os endelig, hvad enten du har behov for en simpel eller en mere kompleks løsning. Vi er altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed videre med jeres forestående projekt.

cross