Skum- og gummiløsninger til marinebranchen

Vi har over 40 års erfaring med materialer og løsninger til den maritime verden. Som kunde hos os tilbyder vi dig industriens bedste lyddæmpnings- og varmeisolerende produkter samt en bred teknisk rådgivning baseret på vores mange års erfaring med førende producenter inden for branchen.

Bliv kunde

Anvendelsesområder

Vi tilbyder materialer og løsninger til følgende områder

  • Lyddæmpning til motorrum
  • Vibrationsdæmpning til motorrum
  • Skumprodukter til bl.a. puder og hynder
  • Gummipakninger og gummiprofiler
  • Tætningslister med klæb
  • Butyl

Det rette materialevalg

Det kan være en udfordring at finde ud af præcist hvilke materialer, der passer til den udfordring, I gerne vil have løst.

Derfor tilbyder vi gerne en uforpligtende dialog med en af vores tekniske specialister, som kan bistå med support og konstruktiv vejledning.

Det sikrer, at du finder de helt rette løsninger til akustik, tætning og isolering i marineindustrien og andre udfordringer, du ønsker hjælp til.

Bliv kontaktet

Gode materialer til marine-industrien

Isoflock

Lydisolering, der er certificeret af DNV til anvendelse i skibsindustrien. IsoFlock FR er fremstillet af Comprex-materiale med en vægtfylde på 100 kg/m³, og er forsynet med et lag aluminiumsfolie, som kan fås både med og uden selvklæbende overflade. Materialets tykkelse er 30 mm.

B6 Isoboat

DNV-certificeret lydisolering og -absorbering til maritimt brug. B6 IsoBoat er opbygget som en sandwichstruktur, bestående af Polyether-skum med en densitet på 30 kg/m³, en lydabsorberende barriere og et lag aluminiumsfolie, som ligeledes kan vælges med eller uden klæbeegenskaber. Produktet har en tykkelse på 33 mm.


B6 Isoflock FR

DNV godkendt lydisolering til Marine brug.

B6 IsoFlock FR består af Comprex 100 kg/m³, samt alufolie – med/uden klæb. Tykkelse 30 mm.


B6 Isoboat

DNV godkendt lydisolering/absorbering til Marine brug.

B6 IsoBoat består af en sandwich konstruktion med Polyether skum 30 kg/m³, lyd barriere, samt alufolie – med/uden klæb. Tykkelse 33 mm.


Whisper FR

DNV godkendt lydabsorbering til Marine brug.
Whisper er en PE skum 25 kg/m³, og tykkelser fra 20-100 mm.


Produktudvikling

Vores produktudviklingsafdeling står altid til rådighed med at finde de mest optimale løsninger, som er tilpasset den enkelte opgave. Vi har gennem tiden udviklet komplekse løsninger til marineindustrien, hvilket sikrer vores kunder de bedste forudsætninger. Vores produktudviklingsafdeling sørger for at den rigtige løsning leveres, gennem innovative processer, effektiv rådgivning samt hurtig udvikling af prototyper.


Læs mere

Ta' et kig på nogle af vore løsninger

Vi vil meget gerne inspirere dig, så prøv engang at se nogle af vores seneste produkter i dette galleri.

Akustikproduktion til marine

Mennesker der arbejder under dæk og tæt ved skibets motorrum, kan opleve udfordringer i kommunikationen og komfort grundet støj.

B6 kan hjælpe jer med gode akustikløsninger, der kan mindske støjen fra motorrummet på skibe i alle størrelser. Med de rette skum- og gummiløsninger udviklet til netop den maritime branche kan vi sikre, at både besætning og passagerer på båden ikke forstyrres af støjgener fra motorrummet.

 

Meget mere end god akustik til marineindustrien

Når akustikken er kommet på plads, står vi også klar til at hjælpe jer med andre smarte løsninger til marineindustrien, som eksempelvis god komfort. Det er nemlig ikke kun skum til lydisolation, I kan finde hos os.

Vi tilbyder nemlig også løsninger til puder og hynder rundt omkring på skibet, så der kan bliver taget højde for, hvorvidt skummet skal kunne holde til at være udendørs og lignende.

Derudover tilbyder vi også løsninger med tætningslister og meget andet, der kan være gavnligt for teknikken og udstyret på båden. Du kan derfor roligt kontakte os med henblik på, hvad vi kan optimere på netop din båd.

cross