Skum- og gummiløsninger til HVAC-industrien

Vi tilbyder en bred vifte af materialer og løsninger til HVAC-industrien. Som HVAC kunde hos os kan du forvente at modtage en god og bred teknisk support og rådgivning, baseret på vores mange års erfaring med de førende producenter inden for industrien.

Bliv kunde

Anvendelsesområder

Vi tilbyder materialer og løsninger til produkter som:

  • Varmepumper
  • Varmevekslere
  • Aircondition
  • Køling
  • Ventilation

Alternativer

Vi tilbyder en lang række øvrige produkter som også anvendes i HVAC-industrien. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine mange muligheder.

Eksempelvis kan nævnes:

  • PE rulle med klæber (Tætningslister)
  • Emballage til dine aggregater i fx EPS, Polyethylen, Polyurethan, mv.
  • Termisk isolering i skum
  • Støjdæmpning
Bliv kontaktet

Gode materialer til HVAC-industrien

Tætningslister

Korrekt tætning i et HVAC anlæg er som bekendt en afgørende faktor. Vi tilbyder et bredt program af kundespecifikke pakninger og tætningsbånd.

Termisk isolering

Vi har et bredt udvalg af produkter, som er velegnet til termisk isolering. Materialerne er designet til at møde de krav, der findes i HVAC sektoren, herunder lukket cellede PE skum, som ikke suger fugt.


Termisk isolering

B6 har et bredt udvalg af produkter, som er velegnet til termisk isolering. Materialerne er designet til at møde de krav der findes i HVAC sektoren, herunder lukket cellede PE skum, som ikke suger fugt.


Støjreduktion

B6 kan tilbyde særdeles gode løsninger til at reducere støjen. Vi har fokus på lydabsorption, lydisolering såvel som vibrationsdæmpning.


Tætningslister

Korrekt tætning i et HVAC anlæg er som bekendt en afgørende faktor. B6 tilbyder et bredt program af kundespecifikke pakninger og tætningsbånd.


Produktudvikling til HVAC-industrien

Hos B6 Industri har vi en innovativ tilgang til produktudvikling. Gennem vores store erfaring kender vi til de traditionelle løsninger, men også til de større udfordringer inden for HVAC-industrien, hvor kvalitet, hygiejne, og effektivitet, skal være kendetegnende.​​ Med andre ord lægger vi stor vægt på at vores løsninger altid er gennemtænkt. Vi står altid til rådighed med at finde de mest optimale løsninger.


Læs mere

Ta' et kig på nogle af vore løsninger

Vi vil meget gerne inspirere dig, så prøv engang at se en lang række øvrige produkter, som også kan anvendes i HVAC-industrien.

cross