Lydisolering og tætningsløsninger til HVAC-industrien

HVAC dækker over varme, ventilation og aircondition og er noget, der er behov for i større eller mindre grad langt de fleste steder. Især på virksomheder, i lagerhaller og lignende er det vigtigt at skabe det rette indeklima.

Har man ikke de rette anlæg, kan det være støjende og give andre udfordringer. Derfor tilbyder vi en bred vifte af materialer og løsninger til HVAC-industrien, der kanbidrage til varme- og kuldeisolering, tætning og støjreduktion.

Som HVAC kunde hos os kan du forvente at modtage en god og bred teknisk support og rådgivning, baseret på vores mange års erfaring med de førende producenter inden for industrien.

Bliv kunde

Anvendelsesområder

Vi tilbyder materialer og løsninger til produkter som:

  • Varmepumper
  • Varmevekslere
  • Aircondition
  • Køling
  • Ventilation

Alternativer

Vi tilbyder en lang række øvrige produkter som også anvendes i HVAC-industrien. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine mange muligheder.

Eksempelvis kan nævnes:

  • PE rulle med klæber (Tætningslister)
  • Emballage til dine aggregater i fx EPS, Polyethylen, Polyurethan, mv.
  • Termisk isolering i skum
  • Støjdæmpning
Bliv kontaktet

Find materialer og tætningsløsninger til HVAC-industrien

Vi tilbyder en lang række produkter, der kan være fordelagtige at anvende i HVAC-industrien, til eksempelvis tætningsløsninger til HVAC-industrien.

Eksempelvis kan du her hos os finde:

Emballage til dine aggregater

Du kan finde emballage i flere forskellige materialer her hos os. For eksempel kan du vælge  EPS, Polyethylen, Polyurethan, etc., så du altid er sikker på at finde en emballageløsning, der passer præcis til de behov, der er på den pågældende virksomhed.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en af disse løsninger passer til dig og din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi sammen den helt rette løsning.


Termisk isolering

Vi har et bredt udvalg af produkter, som er velegnet til termisk isolering. Materialerne er designet til at møde de krav, der findes i HVAC-sektoren, herunder lukket cellede PE skum som ikke suger fugt samt isoleringsrør i cellegummi


Støjreduktion

B6 kan tilbyde særdeles gode løsninger til at reducere støjen. Vi har fokus på lydabsorption, lydisolering såvel som vibrationsdæmpning.


Tætningslister

Korrekt tætning i et HVAC-anlæg er som bekendt en afgørende faktor. Vi tilbyder et bredt program af kundespecifikke pakninger og tætningsbånd.


Produktudvikling til HVAC-industrien

Hos B6 Industri har vi en innovativ tilgang til produktudvikling. Gennem vores store erfaring kender vi til de traditionelle løsninger, men også til de større udfordringer inden for HVAC-industrien, hvor kvalitet, hygiejne, og effektivitet, skal være kendetegnet.​​ Med andre ord lægger vi stor vægt på, at vores løsninger altid er gennemtænkt.

Vi står altid til rådighed med at finde de mest optimale løsninger, hvad end det er energibesparende HVAC-produkter eller noget helt andet inden for HVAC-industrien.


Læs mere

Ta' et kig på nogle af vore løsninger

Vi vil meget gerne inspirere dig, så prøv engang at se en lang række øvrige produkter, som også kan anvendes i HVAC-industrien.

cross