Skum- og gummiløsninger til emballageindustrien

Vi tilbyder en lang række spændende materialer til at skabe den helt rigtige emballageløsning til netop dit produkt eller maskine. Som kunde hos os, kan du altid forvente en god teknisk rådgivning, samt at modtage en kyndig vejledning vedrørende din løsning.

Bliv kunde

Anvendelsesområder

Vi kan tilbyde løsninger i materialer såsom:

 • PE skum, PUR skum, EPS skum
 • Comprex Foam
 • Gummimaterialer
 • Kombinationer af materialer
 • Termoformede overflader
 • Specialløsninger

Holdbare løsninger

Har du også brug for en sikker emballering/beskyttelse af meget store emner under transport, hjælper vi også gerne med dette. Vores styrke ligger i, at vi kan bringe en lang række forskellige materialer i brug, for at ramme den helt rigtige løsning, til netop dit behov.

Bliv kontaktet

Eksempler på emballageløsninger

Indsatser i PUR skum

Vi råder over en avanceret 3D skæreteknologi, og vi kan således tilbyde fleksible emner, som fx kan huse mindre eller større geometrier.

Vælg frit mellem en række forskellige polymere grundmaterialer, herunder:

Kontakt os, og få en dialog om dit design og størrelse.


Indsatser i PUR skum

Vi råder over en avanceret 3D skæreteknologi, og vi kan således tilbyde fleksible emner, som fx kan huse mindre eller større geometrier.

Vælg frit mellem en række forskellige polymere grundmaterialer, herunder:

PUR skum (polyurethan)
PE skum (polyethylen)
EPS skum (polystyren)


Indpakning PE skum

Vi tilbyder også 3D bearbejdede PE emner, som fx kan anvendes til at beskytte elektronik i sin emballering.

De klare fordele med PE:

Høj styrke
Lav vægt
Design, udvikling og kundespecifikke løsninger


Beskyttelseshjørner i hård EPS

Har du brug for et low cost emballage løsning? Vi tilbyder fx at skære beskyttelseshjørner til palletering i EPS?

Kontakt B6, og få en pris på netop dit design og størrelse.

Ring: +45 9989 1000


Produktudvikling

Hos B6 Gruppen har vi en innovativ tilgang til produktudvikling af emballageløsninger. Vi forener mange års erfaring med en bred vifte af materialer til fremstilling af netop de produkter, som vores kunder ønsker. I produktudviklingsfasen indleder vi altid samarbejdet med en dialog. Hvorefter vi sammen med kunden arbejder os frem til den ønskede løsning. Vores produktudviklingsafdeling sørger altid for, at det færdige produkt er testet og kvalitetssikret inden overlevering til kunden.


Læs mere

Ta' et kig på nogle af vore løsninger

Vi vil meget gerne inspirere dig, så prøv engang at se nogle af vore seneste produkter i dette galleri.

Blandt billederne, fremgår emner produceret i forskellige materialer, som fx:

 • PUR skum
 • PE skum
 • EPS skum
 • Termoformet PU skum
 • Gummi løsninger
 • Etc.

Brugen af skum i emballageindustrien

Der er mange forskellige måder, hvorpå skum- og gummiløsninger kan bidrage til emballageindustrien.

Emballage skum kan være nyttig indenfor mange forskellige brancher. Det sørger eksempelvis for, at et produkt kommer sikkert frem, men kan også bruges til mere permanente løsninger, hvor det bidrager til både design, og at et produkt kan være nemmere at benytte eller præsentere. Det er dog ikke ligegyldigt, hvilken slags skum- eller gummiløsning der benyttes i de forskellige situationer.

 

Emballage skum med forskellig hårdhed og fleksibilitet

Skum bruges ofte som emballage til mange forskellige produkter i emballageindustrien. Men behovet for emballage kan være forskelligt, alt efter hvilken virksomhed ,der søger emballage skum. I nogle situationer kan der være brug for materiale, der er blødt, hvorimod der andre gange kan være brug for mere hårdfør materiale.

Det bløde skum er ofte mere fleksibelt, og kan benyttes i situationer, hvor skummet skal kunne give sig relativt nemt. Skal emballagen derimod kunne holde til at blive fragtet rundt og tåle eventuelle hårde bump eller slag, har vi også skum, der passer til netop dette.

 

Permanent emballage eller engangsemballage?

Hvilket skum du skal benytte til emballage kan også afhænge af, om du skal bruge permanent emballage skum eller skum til engangsemballage. Permanent emballage skum kan for eksempel benyttes i værktøjskasser, hvor det kan skæres pænt til, så det passer til at dække kassen samtidig med, at værktøjet nemt kan komme tilbage i værktøjskassen.

Engangsemballage kan også kræve forskellige materialer, alt efter hvad det skal benyttes til. Skal emballagen blot dække hjørnerne på et produkt, eller skal det være specialdesignet, så det dækker hele produktet? Uanset hvilken type emballage du leder efter, så står vi klar til at vejlede dig, så du og din virksomhed får den bedste løsning inden for emballage.

cross