Skum- og gummiløsninger til elektronikindustrien

Vi tilbyder en bred vifte af materialer og løsninger til elektronikindustrien, herunder beskyttelse af følsomme komponenter i elektronik. Som kunde hos os kan du forvente en god og bred teknisk rådgivning, baseret på vores mange års erfaring.

Bliv kunde

Anvendelsesområder

Vi kan tilbyde løsninger til eksempelvis:

  • Stød og vibrationer
  • Varme, kulde og kondens
  • Isolering
  • Korrosion
  • Rustbeskyttelse

Det rette materialevalg

Har du brug for en sikker emballering/beskyttelse af elektroniske komponenter, hjælper vi gerne med dette. Vores styrke ligger i, at vi kan bringe en lang række forskellige materialer i brug, for at ramme den helt rigtige løsning, til netop dit behov.

Bliv kontaktet

Specialfremstillet efter dit behov

Vi tilbyder dig meget gerne en dialog med en af vores tekniske specialister som kan bistå med support og konstruktiv vejledning, hvis du skulle have brug for rådgivning til den rigtige løsning - og eller materialevalg.

Vores løsninger til elektronikindustrien beskytter følsomme komponenter i elektronisk udstyr. Gennem tætte relationer med vore kunder udvikles specifikke løsninger, der matcher kundens krav.


Produktudvikling

B6 Industri udvikler, fremstiller og leverer kundespecifikke løsninger til elektronikindustrien. Med vores mangeårige erfaring og ekspertise kan vil fremstille færdige løsninger i samarbejde med vores kunder. Vores produktudviklingsafdeling sørger altid for, at det færdige produkt er testet og kvalitetssikret inden overlevering.


Læs mere

Ta' et kig på nogle af vore løsninger

Vi vil meget gerne inspirere dig, så prøv engang at se nogle af vores seneste produkter i dette galleri.

cross