Skum- og gummiløsninger til din branche

Hos B6 Industri vil vi gerne hjælpe dig uanset, hvilken branche du befinder dig i. Vi er altid klar til at lytte til den udfordring som du står med indenfor din branche. Vi udvikler og producerer unikke løsninger til forskellige brancher som for eksempel vindmølle, byggeri og marineindustrien.

Uanset hvilken virksomhed og branche vores kunder har brug for løsninger inden for, har vi en bred vifte af muligheder - og vi står altid klar til at rådgive.

Bliv kunde

Anvendelsesområder og materialer

+50 års erfaring

  • Tætningsløsninger, pakninger og profiler
  • Akustik (Lydabsorption, lydisolering, vibrationsdæmpning mm.)
  • Emballage og beskyttelse under transport
  • Kulde - og varmeisolering
  • Polymere materialer og fremstillingsteknologier
  • Egen R&D afdeling og test faciliteter

Løsning og materialevalg

Har du brug for en speciallavet løsning til din virksomhed, tilbyder vi dig meget gerne en dialog med en af vores tekniske specialister, som kan bistå med support og konstruktiv vejledning.

Hos B6 Industri har vi et stort udvalg indenfor løsninger og materialer - lad dig gerne inspirere af de utallige muligheder, som du kan finde her på hjemmesiden.

Bliv kontaktet

Produktudviklingsfaser

Gennem produktudvikling forstår vi at bringe vores kunders komplekse og teknologiske udfordrende ønsker, frem til nyttebringende og værdiskabende produkter og løsninger.

Det gør vi ved at gennemgå en række faser, lige fra problemidentifikation, idégenering, udvikling af prototyper til det færdige produkt. Vi overholder altid de aftalte kvalitetsmæssige kundekrav, samt eventuelle lov- og myndighedskrav.


Produktudvikling

B6 Industri har fokus på udvikling af nye løsninger til vore kunder.  Dette sker i et tæt samarbejde med eksisterende og nye kunder samt leverandører. Vi er altid klar til at indlede et samarbejde omkring produktudvikling - lige fra den “spæde opstartstanke” til det færdige produkt, og vi kan starte ud fra enhver indfaldsvinkel.


Læs mere

Ta' et kig på nogle af vore løsninger

Vi vil meget gerne inspirere dig, så prøv engang at se nogle af vores seneste produkter i dette galleri.

cross