B6 Gruppen / PVC skum

PVC skum

Vi tilbyder løsninger i PVC-skum i flere forskellige farver, tykkelser og densiteter fra 90-130 kg/m³ med en lukket cellestruktur. PVC er en plasttype, der anvendes i mange forskellige brancher, hvor det kan tjene flere forskellige formål, især inden for tætnings- og isoleringsløsninger.


Fordele ved PVC skum:

Der er flere fordele, du kan få gavn af, når du benytter dig af PVC-skum. Herunder har vi samlet de største fordele, så du kan få et overblik.

 

God isolerende virkning

Skummet har for det første en isolerende virkning, hvorfor det også ofte benyttes i HVAC- og byggebranchen eller til andre opgaver, hvor god isolering er essentielt. Det har samtidig lydabsorberende og lydisolerende egenskaber, hvilket gør skummet støjdæmpende. Det er især en fordel i byggebranchen eller ved blandt andet maskiner i industrien, hvor støjen fra maskinerne skal dæmpes.

 

Velegnet til tætningsopgaver og vibrationsdæmpning

Produktet er også ideelt til eksempelvis vibrationsdæmpning i køretøjer, maskiner og lignende.

 

Elastisk og fleksibel materiale

I modsætning til PVC i andre former er skummet den bedste løsning, hvis I leder efter fleksibelt materiale.

 

God vejr- og kemikaliebestandighed

Den gode modstandsdygtighed overfor eksempelvis vejr og vind eller kemikalier har en stor andel i produktets alsidighed indenfor mange brancher. Eksempelvis er materialet kulderesistent og forebygger samtidig, at der kommer træk i det pågældende rum.

 

Fremstilles i flere forskellige variationer

PVC-skum er et alsidigt materiale, og derfor er der også flere forskellige muligheder for at få materialet i forskellig udformning. Materialet leveres typisk som tætningslister, men kan også leveres som udstansede pakninger.

PVC-skum kan anvendes i mange typer af applikationer og kan leveres med og uden selvklæbende overflade. For at skummet kan opnå en optimal tætningsevne, kræver det 30% kompression.

 

Er du i tvivl om PVC-skum er den rigtige løsning for dig?

Det kan være svært at navigere rundt i, hvorvidt skummet er den rigtige løsning for dig, og i så fald hvilken variation af skummet du skal bruge. Er du i tvivl om, hvilken form for PVC-skum du skal bruge, eller har du spørgsmål til produktet, så er vi klar til at hjælpe dig og svare på alle dine spørgsmål.

 

Kontakt os, og hør om dine muligheder:


Kontakt

Ta' et kig på nogle af vores løsninger

Vi vil meget gerne inspirere dig, så prøv at tage et kig på nogle af vores seneste produkter i dette galleri. Her kan du se, hvordan man kan bruge skummet og, hvordan de tætningslister, vi ofte leverer, typisk ser ud. Bliv inspireret og tag en snak med os om mulighederne med PVC-skum hos netop jer.


cross