B6 Gruppen / PE skum

PE skum

B6 Industri tilbyder et stort sortiment af PE materialer, både Cross-linked og Non-Cross-linked kvaliteter.

Alle vore PE materialer har en lukket cellestruktur, og suger ikke fugt til sig. Vore PE kvaliteter har alle fine termiske isolerende egenskaber, med lambdaværdier fra 0,032 W/mK.

Vi tilbyder PE i plader, på ruller eller som CNC udskåret emner. Vi kan kan også levere løsninger i brandhæmmende kvaliteter, fx. UL-94 eller FMVSS godkendt.


Cross linked PE

Cross linked PE, har gode compression egenskaber. Anvendes typisk når der stilles krav til styrke, komfort og termiske egenskaber.


Non-cross linked PE

Non Cross linked PE, har et low cost fokus, og anvendes typisk til emballageformål.


Stratocell whisper

Lydabsorbent – Et yderst stærkt alternativ til mineraluld, kalder vi for Stratocell Whisper. Materialet tåler fugt, og drysser ikke.

Ring og høre mere:
+45 9989 1000


Værktøjskasser og transport

PE skum sammensat i flere lag, udskåret til at danne en indsats til værktøjskasse.


Pakninger og tætninger

PE skum udformet som tætning og pakninger, eventuel leveret med en stærk klæber på bagsiden.


Farvevalg

PE tilbydes i flere farver. De klassiske farver er typisk sort, grå eller hvid.

Ring og hør mere:
+45 9989 1000


Fordele

Typiske fordele med PE (polyethylen)

 • Suger ikke fugt
 • Høj isoleringsevne (0,034 – 0,036 W/mK)
 • Densiteter fra 15 – 70 kg/m3
 • God modstand over for kemikalier og opløsningsmidler
 • Kan leveres i brandhæmmende kvaliteter
 • Gode muligheder for genanvendelse
 • Kan leveres med klæbKontakt os og hør mere om dine muligheder

Kontakt

Ta' et kig på nogle af vore løsninger

Vi vil meget gerne inspirere dig, så prøv engang at se nogle af vore seneste produkter i dette galleri.

PE anvendes typisk til løsninger som fx:

 • Termisk isolering
 • Tætninger og pakninger til mindre krævende opgaver
 • Emballage og skumindretninger
 • Værktøjskasser og flightcases
 • Gulvmåtter til stødabsorption af  gulvunderlag
 • Vintermåtter til Byggeri

PE-skum

PE-skum er fremstillet af plasttypen polyethylen, som er den mest udbredte plasttype. PE-skum er et materiale med lukkede celler og findes i mange forskellige varianter, og er anvendelig til en lang række formål inden for tætnings, isolerings- og emballageopgaver.

 

Et alsidigt materiale

Polyethylen skum tilhører den mere bløde, fleksible variant af plasttypen, og fremstår som en relativt stærk og fleksibel skumtype, der især er kendt for sine gode tætning- og isoleringsegenskaber. Materialet bruges dog til en lang række andre formål, herunder stødabsorbering og emballering.

Der er tale om et meget let materiale, der er nemt at arbejde med. Det er let at montere og tilpasse, og så besidder det den fordel, at det ikke er porøst, og derfor ikke smuldrer.

Polyethylen skum - mange gode egenskaber

Dette plastmateriale besidder udover sin lave vægt samt sin evne til at tilpasse sig forskellige formål også flere andre gode egenskaber.

PE-skum er eksempelvis UV-bestandigt og suger ikke fugt, hvilket giver mange forskellige anvendelsesmuligheder. Desuden har denne type skum en høj isoleringsevne og er modstandsdygtig overfor kemikalier og opløsningsmidler. Materialet fremstår desuden termisk med gode isolerende egenskaber, ligesom flere af vores produkter kan leveres i brandhæmmende kvaliteter.

 

Genanvendelse

Polyethylen er et forholdsvist miljøvenligt materiale, der ikke indeholder nogle farlige stoffer. Denne type plast er derfor nem at genanvende enten som materiale i nye produkter eller som energi. Denne plasttypes energiindhold ligger på samme niveau som olie, og ved forbrænding er der ikke påvist skadelig miljøpåvirkning.

 

PE-skum-produkter hos B6 Industri

Hos B6 Industri fører vi flere forskellige PE-produkter, der er anvendelige til mange forskellige formål. Vi arbejder i densiteter fra 15-70 kg/m3, og tilbyder at levere vores produkter med eller uden klæb. Alle vores PE-materialer har en lukket cellestruktur, og de er derfor ikke fugtabsorberende, ligesom alle vores PE-kvaliteter har gode termisk isolerende egenskaber med lambdaværdier fra 0,032 W/mk.

Vi tilbyder PE i plader, på ruller eller som CNC-udskårne emner, og vi kan levere løsninger i brandhæmmende kvaliteter, der møder UL-94 og FMVSS standarder. Desuden tilbydes PE i flere forskellige farver udover de traditionelle som grå, sort og hvid.

 

Cross linked eller non-cross linked PE?

Blandt vores forskellige polyethylen skumprodukter har vi blandt andet varianter, der er udført i cross linked eller non-cross linked PE. Forskellen mellem de to typer af PE ligger i densiteten, hvor den første har en højere densitet end den sidstnævnte.

Cross linked PE har gode kompressionsegenskaber og er særdeles anvendelig til formål, hvor der stilles krav til styrke, komfort og termiske egenskaber.

 

Stratocell Whisper

Vi forhandler desuden det stærkt lydabsorberende Stratocell Whisper, der er det bedst absorberende PE-skum på markedet. Det er et stærkt alternativ til minervauld, og så tåler det fugt og drysser ikke.

 

Til værktøjskasser og transport

Vi tilbyder desuden produkter, der er sammensat af flere lag PE, som udskåret kan danne beskyttende indsatser til eksempelvis værktøjskasser, transport af skrøbelige emner og anden form for beskyttende emballage eller præsentationsemballage.

 

PE til tætninger og pakninger

Vi kan også levere polyethylen skum udformet som tætning eller pakninger til flere forskellige formål. Disse emner kan eventuelt leveres med en stærk klæber på bagsiden for en nem og effektiv montering.

cross