B6 Gruppen / Celle - og svampegummi

Celle - og svampegummi

Både celle- og svampegummi er et opskummet gummimateriale, som forefindes i flere forskellige typer og densiteter, og enten med eller uden klæb. Disse typer gummi har mange anvendelsesområder, men er særligt velegnet til tætnings-, isolerings- og stødabsorberende opgaver.

Vi tilbyder svampegummi i EPDM, NR og, Silikone kvalitet i densiteter op til 450 kg/m³.
Cellegummi kan fås i EPDM, CR, NBR og NR/SBR kvalitet . Cellegummi er særdeles blødt og fleksibelt. Både celle- og svampegummi kan leveres i FDA godkendte og brandhæmmende kvaliteter, fx. UL-94 eller FMVSS godkendt.


Svampegummi

EPDM
Natur
Flere densiteter
Med/uden klæb


Cellegummi

EPDM
Neopren
Nitril
Natur
Flere densiteter
Med/uden klæb


Moos gummi

EPDM
Natur
Flere densiteter
Med/uden klæb


Silikone gummi

Massiv silikone
Celle silikone
FDA egnet
Med/uden klæb


Fordele ved celle- og svampegummi:

  • Velegnet til tætninger, isolering og beskyttelse
  • Bred vifte af typer med eller uden klæb
  • Begrænset vandabsorbering og lang levetid
  • God vejr- og kemikaliebestandighed

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder.


Kontakt

Ta' et kig på nogle af vore løsninger

Vi vil meget gerne inspirere dig, så prøv engang at se nogle af vore seneste produkter i dette galleri.


Cellegummi

Cellegummier et alsidigt opskummet gummimateriale, der kan bruges til flere forskellige produkttyper såsom pakninger, tætningslister, isoleringsbånd mm. Materialet, der findes i flere forskellige typer og densiteter, har rigtig mange anvendelsesmuligheder, men er særdeles velegnet til tætnings-, isolerings- og stødabsorberende opgaver.

 

Gode egenskaber til bl.a rørisolering

Som nævntegner materialet sig fremragende til isoleringsarbejde på forskellige typer af tekniske installationer. Denne specifikke type gummimateriale kan bruges både til varme- og kølerør, hvilket gør det til et alsidigt materiale, når det gælder arbejde med isolering.

Desuden kendetegnes denne type gummi ved at være både blødt og formbart, hvilket gør det til et fleksibelt materiale at arbejde med, og så fås det i flere forskellige kvaliteter, som vil blive gennemgået i det følgende.

 

Mange forskellige kvaliteter

Hos B6 Industrileverer vi cellegummi i flere forskellige kvaliteter. Vi har eksempelvis produkter, der er fremstillet af EPDM-gummi, som besidder den kvalitet, at have en høj bestandighed over for vind- og vejr. EPDM-gummi påvirkes heller ikke negativt af solens stråler, ligesom det forbliver elastisk ved både minus- og plusgrader, hvilket gør det anvendeligt til både uden- og indendørs arbejdsopgaver.

Hos os finder du desuden produkter fremstillet i CR-kvalitet. Betegnelsen dækker over produkter, der er fremstillet af det syntetiske gummi neopren. Vi forhandler endvidere produkter fremstillet i henholdsvis NBR- og NR/SBR-kvalitet. Den førstnævnte forkortelse dækker over materialet nitrilgummi, som blandt andet har en god trækstyrke og en god bestandighed over for blandt andet olie. NR/SBR-kvalitet dækker over betegnelsen naturgummi, der blandt andet udmærker sig ved at have gode mekaniske og elastiske egenskaber.

 

Svampe- og silikonegummi

Svampegummi er et blødt materiale, der er fremstillet i naturgummi eller EPDM, som er et syntetisk og meget slidstærkt materiale. Silikonegummi er fremstillet af enten massiv silikone eller celle silikone. Dette materiale har den fordel, at det er resistent over for kemiske påvirkninger, ligesom det endvidere er varmebestandigt og ikke ændrer form og konsistens ved den tilladte opvarmning. silikonegummi kan også fås i FDA-godkendte kvaliteter.

Det er altid arten af den specifikke arbejdsopgave, der bør være afgørende for, hvilket af de to materialer, du bør vælge.

Er du i tvivl om, hvilken type gummi, der vil egne sig bedst til dine gøremål, er vi naturligvis parate til at hjælpe.

 

Svampegummi

Svampegummi, som er lavet af opskummet gummi, har mange forskellige anvendelsesmuligheder, men er særligt velegnet til arbejdsområder, der vedrører tætnings- og isoleringsarbejde, ligesom materialet desuden har gode stødabsorberende egenskaber, der således også gør materialet særdeles anvendeligt til opgaver, der falder inden for dette arbejdsfelt.

Materialet findes i forskellige varianter og med forskellige densiteter, der giver mulighed for at finde den helt rette variant til et givent arbejdsområde. Vi tilbyder gummiet i forskellige kvaliteter og i densiteter helt op til 450kg/m3.

 

EDPM, NR og silikone

Vores svampegummi kommer som nævnt i forskellige kvaliteter. Vi forhandler eksempelvis varianter, der er produceret af EPDM-gummi, som blandt andet har en god bestandighed overfor vind- og vejrforhold, der således gør det til et alsidigt materiale, der kan bruges til arbejdsopgaver både ude og inde. EPDM-gummi har desuden den fordel at have en god UV-tolerance, ligesom det forbliver elastisk, når det udsættes for skiftende temperaturer.

Vi forhandler også denne type gummi i NR- og silikone-kvaliteter. Den førstnævnte dækker over betegnelsen naturgummi, der er den ældste form for gummi, vi kender til. Denne type gummi besidder en stor elasticitet og slidstyrke, men har en ringe ozonbestandighed.

Gummi af silikone - herunder massiv silikone eller celle silikone - er anvendeligt til brug ved både høje og lave temperaturer, hvilket gør det mere kulde- og varmebestandigt end andre gummityper.

 

Svampegummi med klæb, cellesilikone eller moosgummi?

Hvilket gummimateriale, du skal bruge til en specifik arbejdsopgave afhænger naturligvis af opgavens art. Hos B6 har vi materialer til mange forskellige formål til brug på tværs af mange forskellige brancher, og vi forhandler som nævnt mange forskellige typer af gummimaterialer.

Hos os finder du derfor både celle- og svampegummi med eller uden klæb, så du nemt finder det produkt, der passer til din specifikke arbejdsopgave.

cross