B6 Gruppen / Butyl og bitumenplader

Butyl og bitumenplader

Butyl er et syntetisk gummi dannet af isobutylen og små mængder isopren, og kan anvendes til eksempelvis vandtætnings-, fugt- og dampforsegling i mekaniske samlinger.

Butyl har nogle særlige fordele i forhold til bitumen. Eksempelvis er butyl elastisk og tåler derfor ekspansion og sammentrækninger bedre en bitumen. Butylbåndet fås hos B6 Gruppen i mange forskellige udformninger og dimensioner, og vi kan skabe unikke løsninger til gode priser.


Fordele ved Butyl:

 • Har fremragende lyd- og vibrationsabsorbering i hele produktets levetid
 • Er vejrbestandig med fremragende tætningsegenskaber
 • Har en høj fleksibilitet og klæbeevne
 • Er giftfri og miljøsikker

Anvendelsesområder:

 •  Vibrationsdæmpning
 • Luft-, støv- og vandforseglinger
 • Tætninger, som  alternativ til fugemasse

Bitumen er et sort-brunt termoplastisk stof, som fremkommer som et restprodukt ved raffinering af råolie. Bitumen anvendes typisk til isolering og vibrationsdæmpning indenfor industrien Hos os fås bitumenplader i mange forskellige udformninger og dimensioner, og vi kan skabe unikke løsninger til gode priser.

Kontakt os, og hør om dine muligheder.


Kontakt

Ta' et kig på nogle af vore løsninger

Vi vil meget gerne inspirere dig, så prøv engang at se nogle af vore seneste produkter i dette galleri.

Fordele ved Bitumen:

 • Vandafvisende
 • Resistent overfor uorganiske kemikalier
 • Vibrationsdæmpende egenskaber
 •  God til lydisolering

Anvendelsesområder:

 • Lydisolering af motorrum, køretøjer, boxe, maskiner m.m.
 • Lydfolier i akustiske sandwich konstruktioner
 • Revneforsegling
 • Bundplader i køretøjer og entreprenørmaskiner

Butylgummi og bitumen

Butylgummi besidder en række fremragende mekaniske egenskaber, en god varmebestandighed og er desuden eminent til at tætne, hvis du har behov for, at luft og andre gasser ikke kan trænge ind. Butyl bruges i en lang række forskellige brancher, og særligt inden for industriområdet bruges stoffet eksempelvis til vandtætnings-, fugt- og dampforsegling i mekaniske samlinger.

Butyls mange gode egenskaber gør materialet til et fantastisk alternativ til fugemasse af andre elastiske materialer som eksempelvis akryl, polyurethan eller silikone.

 

Fordele ved butyl

Butyl har en række andre fortræffelige egenskaber, der er brugbare i flere forskellige sammenhænge. Materialet har en særdeles god lyd- og vibrationsabsorbering, der varer i hele produktets levetid, og det gør butyl et fremragende materiale at bruge til isolering.

Desuden har butyl gode vejrbestandige egenskaber, der gør det muligt at anvende det  til tætningsarbejde - både udendørs og indendørs. Da butylgummi er både giftfrit og miljøsikkert, er der nemlig ingen risiko ved  at bruge det til forskellige indendørs arbejdsopgaver..

Endvidere har butyl en høj fleksibilitet og klæbeevne, hvilket gør det nemt at arbejde med i en lang række sammenhænge, og så  tåler butyl ekspansion og sammentrækning bedre end bitumen.

 

Lydfolier

Lydfolie er et sort-brunt termoplastisk stof, der hovedsageligt består af carbon og brint. Betegnelsen termoplastisk dækker over den kvalitet, at stoffet, når det opvarmes til en vis temperatur, bliver formbart.

 

Fordele ved lydfolier

Lydfolier rummer flere gode kvaliteter, der kan bruges som materiale til flere forskellige typer af arbejdsopgaver i mange forskellige brancher. Materialet er vandafvisende, hvilket giver nogle åbenlyse fordele, men det er også resistent over for uorganiske kemikalier - en kvalitet, der også kan være praktisk indenfor flere arbejdsområder.

Lydfolier har gode lyddæmpende og lydisolerende egenskaber, der kommer til god anvendelse.

Man kan med fordel bruge bitumen til lydisolering af diverse køretøjers motorrum, som eksempelvis lydfolie i akustiske sandwichkonstruktioner eller som bundplader i køretøjer og entreprenørmaskiner.

 

Bitumen- og butyl-plader hos B6 Gruppen

Vi fører flere forskellige butyl- og bitumenprodukter, der kan bruges til en lang række formål på tværs af forskellige brancher.

Hos os finder du blandt andet forskellige former for bitumen- og butyl-plader, ligesom vi også forhandler butylbånd til konkurrencedygtige priser i mange forskellige udformninger og dimensioner.

 

Kvalitet og service

Hos B6 Gruppen lægger vi os i selen for at tilbyde vores kunder produkter, der gør en forskel og som lever op til vores store kvalitetsmæssige og funktionelle krav. Så hvad enten du leder efter de rette butyl-bånd eller et andet produkt, der falder indenfor vores produktkategorier, så kan du regne med, at kvalitet og service er i top.

cross